Odborníci na požární ochranu
DE EN
Menu
21. 07. 2020

Informace Covid-19 pro obchodní partnery

Přes krizi v Coroně jsme na vašem webu jako váš spolehlivý a silný partner.

My v Minimax jsme schopni plně sloužit našim společným projektům. V rámci možností budeme pokračovat v montážních a servisních činnostech po konzultaci s vámi. V souladu s uvolněním omezení cestování a přístupu obnovíme provoz.

Kromě toho jsme položili základy, abychom vám poskytli nejlepší možnou podporu v případě selhání systému. Je zajištěna dodávka náhradních dílů.

Krizový tým Minimaxu zavedl preventivní a havarijní plán. V rámci řízení rizik udržujeme účinky viru Corona co nejnižší pro zaměstnance a zákazníky. Mezi další ochranná opatření byla zohledněna doporučení Institutu Roberta Kocha (RKI).

S cílem omezit na minimum poruchy související s nemocemi pracují naše projektové týmy v mobilním systému směny. Rizika pro dostupnost materiálů se snižují zavedením systému s více směnami ve výrobě, blokováním kontaktu s okolními odděleními a přechodem na další dodavatele.

Jsme přesvědčeni, že bez ohledu na současnou situaci zvládneme nadcházející výzvy společně prostřednictvím úzkého partnerství a komunikace.